V pondělí ve 21:20 můžete na O2 TV Sport premiérově zhlédnout třetí díl unikátní dokumentární série o Viktorii Plzeň.

Tentokrát byly kamery svědky dvojzápasu play off Ligy mistrů s Karabachem. Diváci se mohou těšit nejen na záběry ze samotného zápasu, bezprostřední dojmy před i po zápasech, ale uvidí samozřejmě i zákulisí fungování klubu.

Po majiteli klubu Adolfu Šádkovi nyní budou v hlavní roli dva hráči. Konkrétně Jindřich Staněk a Honza Kliment. První jmenovaný podával nejen v tomto dvojutkání, ale v celé jízdě za Ligou mistrů naprosto famózní výkony, a měl tak klíčovou roli v postupu do skupinové fáze milionářské soutěže. A druhý napsal jeden z nejvíce zajímavých příběhů celé loňské sezony, když rozhodl zápas přestože už nějakou dobu čekal na vystřídání, jelikož mu zdravotní komplikace nedovolovaly pokračovat ve hře. Scéna, obsahující tento jeho milionový zásah patří k těm nejvíc emotivních v celé sérii a doslova z ní naskakuje husí kůže.

Ve snímku se dozvíte zajímavé informace ze soukromého života obou protagonistů, řeč padne třeba i na jejich fotbalové začátky, jak se připravují na velké zápasy a mnoho dalšího.

Tak si to určitě nenechte ujít! Pevně věříme, že se vám tento díl bude líbit stejně jako první dva.