První domácí utkání v nové sezoně a zároveň i v pohárové Evropě je za rohem. Jde o hodně a Doosan Arena musí být plná! Máme velkou výzvu pro všechny permanentkáře, kteří mají vstup na utkání jako bonus zdarma - přijďte všichni, nebo nabídněte své místo.

První domácí zápas v nové sezoně se neúprosně blíží a půjde o hodně. Ve čtvrtek 27. července (19:00) přivítáme v rámci 2. předkola Evropské konferenční ligy klub FC Drita. V Doosan Areně nesmí chybět žádný z viktoriánů. 

Permanentkáři, kterých je v tuto chvíli více jako 5 tisíc, mají jako bonus vstup na toto pohárové utkání zdarma (normálně na permici). Je tedy důležité, abyste dorazili opravdu všichni.

„Je potřeba vytvořit na prvním domácím zápase skvělou kulisu. Samozřejmě chápeme, že v době dovolených nemusí být každý doma, nicméně v takovém případě prosíme permanentkáře, aby rozhodně nenechávali svou sedačku volnou a mají hned několik způsobů, jak ji přenechat někomu jinému," vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Co dělat, pokud vím, že ve čtvrtek nemohu do Doosan Areny?

1. Znovu to zvážit. Přeci jen motivace na úvod sezony je obrovská. Hrajeme o Evropu! Máme nové majitele, nového trenéra, nové dresy. Pokud to jen trochu půjde, přijďte :-)

2. Zapůjčit permanentku někomu ze svého okolí - dceři, synovi, manželce, dědovi, babičce, kamarádovi, kolegovi z práce...vlastně komukoli, komu záleží na úspěchu červenomodrých barev. Nebo někomu, komu se na fotbale zalíbí a příště s vámi půjde zas a znovu.

3. Využít systému Nabídni své místo a tímto vstřícným gestem nabídnout vaše místo pro tento zápase dalšímu zájemci. Zabere vám to je chvilku na počítači, telefonu či tabletu. Zde je odkaz.

„Já věřím, že si tento zápas nikdo nebude chtít nechat ujít. Jde nám společně o velkou věc a stejně jako vloni, kdy byly předkola nezapomenutelná, bychom chtěli znovu zažít tu atmosféru s našimi fanoušky," vyzývá kapitán týmu LukᚠHejda.

Viktoriáni, těšíme se ve čtvrtek na značkách!