Viktoria Plzeň dnes odjíždí do Rakouska. V tradiční destinaci ve Westendorfu ji čeká herní kemp se třemi přípravnými zápasy.

Ze zdravotních důvodů nemůže do Rakouska odcestovat hned čtveřice viktoriánů – Milan Havel, LukᚠKalvach, Luděk Pernica a TomᚠChorý. Všichni čtyři hráči zůstanou v Plzni a budou se věnovat rekonvalescenci v domácích podmínkách.

S týmem do Westendorfu odjíždí i Marián Tvrdoň s Modouem Ndiayem, kteří uspěli na testech a v nadcházejících dnech bude dořešena forma jejich setrvání ve Viktorii.

Vzhledem k absencím se naopak k týmu připojil obránce Radim Řezník. Jakub Brabec má vzhledem k účasti na EURO nyní volno a připojí se k týmu v průběhu soustředění.

Viktorii Plzeň čekají v Rakousku tři přípravné duely. Ve čtvrtek 8. července budou od 17:30 hrát ve Waidringu s rumunským týmem Sepsi OSK, v pondělí 12. července od 17:00 pak proti ruské Ufě ve Wörglu. Generálku na soutěžní část sezony obstará souboj s Arsenalem Tula, který je na programu 15. července od 15:00 ve Westendorfu.

Zde je kompletní kádr, který bude mít trenér Michal Bílek se svým realizačním týmem v Rakousku k dispozici:

BRANKÁŘI
Aleš Hruška, Jindřich Staněk, Marián Tvrdoň

OBRÁNCI
LukᚠHejda, Matěj Hybš, Filip Kaša, Josef Koželuh, Šimon Gabriel, Radim Řezník, Jakub Brabec (připojí se v průběhu soustředění)

ZÁLOŽNÍCI
Adriel Ba Loua, Pavel Bucha, Aleš Čermák, Šimon Falta, Miroslav Káčer, Joel Kayamba, Jan Kopic, Pavel Šulc, Jhon Mosquera, Michal Hlavatý, Dominik Janošek, Modou Ndiaye, Ondřej Pachlopník

ÚTOČNÍCI
Jean-David Beauguel, LukᚠMatějka