Sobota, 15:00. Všichni viktoriáni do Doosan Areny! Viktorku čeká další domácí zápas s Olomoucí a bude potřeba podpory každého z nás. Přinášíme veškeré potřebné informace pro fanoušky.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Zápas s Olomoucí má výkop již v 15:00. Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy už ve 13:30. Ideální čas po obědě vyrazit a být na stadionu včas.

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Zápasový magazín Viktorián vám tentokrát nabídne velký rozhovor s jubilantem Janem Kopicem o jeho vstupu do Klubu legend. A samozřejmě se jeho nákupem zařadíte do slosování a když budete mít štěstí, zúčastníte se poločasové soutěže přímo na trávníku Doosan Areny. Viktorián zakoupíte na tradičních místech za pouhých 29 Kč.

ZAHŘEJEM SE NA VIKTORCE POKRAČUJE!

Jak jsme již avizovali, akce Zahřejem se na Viktorce pokračuje i pro duel s Olomoucí. Můžete se tedy opět těšit na rozšířenou nabídku teplých nápojů - horké kakao se šlehačkou, horká hruška či jablko GRANINI a další teplé nápoje. Speciální výdejní místa pro tyto nápoje budou na hlavní i protilehlé tribuně a v sektoru „V“. Na hlavní a protilehlé bude navíc jeden teplý nápoj roznášen i přímo na tribunu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

I tentokrát na vás čeká oblíbená poločasová soutěž s naším generálním partnerem Doosan Škoda Power! Zakupte si magazín Viktorián a pokud právě jeho číslo vylosujeme, dostanete se o poločasové přestávce přímo na hrací plochu a budete si moci zakopat na branku přímo před viktoriánským kotlem. A navíc si zasoutěžíte o skvělé ceny.

ROZCVIČKA HRÁČŮ I FANOUŠKŮ

Přijďte určitě včas. Ve 14:25 jdou na rozcvičku naši hráči a je potřeba je pořádně hlasitě přivítat. Ve 14:45 čeká rozcvička vás, naše fanoušky! O několik minut později si společně představíme sestavu Viktorky a zvedneme šály nad hlavu během viktoriánské hymny. O zábavu se od hrací plochy od 14:00 bude samozřejmě starat nᚠDJ!

VSTUPENKY NA SLAVII A BOHEMIANS + VÝZVA KOTELNÍKŮ

Naši kotelníci vyzývají všechny fanoušky, aby vyrazili podpořit Viktorku na venkovní zápas na Slavii (sobota 11. 3.) a jeli do Prahy společně vlakem. Vstupenky na toto utkání je možné v den zápasu zakoupit ve Viktoria shopu v době 9:00 – 12:30, poté bude prodej přesunutý na pokladnu za severní věží stadionu. Více info ZDE. V prodeji budou i vstupenky na další domácí zápas s Bohemians, které nás čeká v neděli 19. března.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený tradičně již 6 hodin před zápasem, tedy od 9:00. K dispozici před utkáním i během něj budou i tradiční stánky v Pallově ulici či na hlavní tribuně.

VIKTORKA DO ŠKOL FANDÍ V DOOSAN ARENĚ!

I na tomto zápase budou přímo na stadionu fandit žáci, učitelé i rodiče z partnerských základních škol projektu Viktorka do škol. Tentokráte půjde o 20. ZŠ / 28. ZŠ / 34. ZŠ / ZŠ Benešova a ZŠ a MŠ pro sluchově postižené. Přímo na 20. ZŠ byli žáky a učitele pozvat Jindra Staněk s Mariánem Tvrdoněm - info ZDE.

RODINNÁ TRIBUNA HITRÁDIA FM PLUS

Na sobotním utkání nebude chybět ani tradiční rodinná tribuna Hitrádia FM Plus. Ta opět nabídne bohatý program pro vás i vaše ratolesti – připraveny budou herní konzole, fotbálek či fotostěna.

NABÍDNI SVÉ MÍSTO

Pokud v sobotu nemůžete, určitě nenechávejte svou sedačku prázdnou, na výběr máte ze 3 možností:

1. Permanentku půjčím někomu ze svého okolí, rodině, kamarádům.

2. Uvolním sedadlo ONLINE prostřednictvím systému Nabídni své místo. Zabere vám to jen chvilinku a jako malé poděkování následně od klubu obdržíte voucher na 50 Kč do Viktoria shopu.

3. Nechce se vám vše řešit online? Místo lze nabídnout i skrze hotlinku Plzeňské vstupenky. Ta je k dispozici od pondělí do pátku od 8:00 do 17:00 na telefonním čísle +420 277 012 677.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Lávka bude v den zápasu normálně otevřena.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.