Po dlouhých dvou letech se opět vrací oblíbená akce pořádaná naším klubem, Vánoce na Viktorce. Ty se uskuteční v pondělí 19. prosince od 17:00. V článku se můžete seznámit se vším, co vás na nich čeká!

Událost se koná přímo v Doosan Areně, kde si v tradičních vánočních stáncích budete moci zakoupit (nejen) neodmyslitelný svařák. Ty jsou otevřeny už od 16 hodin! O hodinu později začne zábava na podiu, kde vystoupí dětský pěvecký sbor Andílci a bude se na něm konat velký viktoriánský kvíz o ceny! A chybět samozřejmě nebude ani celý A tým, jehož někteří členové se rovněž kvízu zúčastní.

Jelikož stále jako jediní v České republice můžeme o svém týmu hovořit jako o mistrovském, nebude chybět ani fotokoutek, kde se budete moci vyfotit s mistrovským pohárem!

Protože ale nemyslíme jen na sebe, budeme chtít potěšit i ty, kteří to potřebují. Budou zde dva charitativní stromečky, pod jeden budete moci dávat dary pro fakultní nemocnici Plzeň a pod druhý pro ZOO Plzeň.

„Pro malé pacienty jsou vhodné různé stolní hry, pastelky, fixy, potřeby pro malování na textil, polštářky, šátky, nákrčníky, svítící tkaničky, čelenky, veselé gumičky a sponky do vlasů, malé sady Lego, malá autíčka a malé panenky (do ruky jako odměny) pro statečné šikuly v ambulancích,“ vyjmenovává mluvčí FN Gabriela Levorová. „A pacienty vyššího věku rozhodně potěší kosmetika, potřeby pro holení, šampony, kafrové mazání, vlhčené ubrousky, teplé ponožky nebo nástěnné hodiny.“

Pokud budete chtít udělat radost i plzeňské ZOO a jejím zvířátkům, budeme rádi, když přinesete jablka, mrkev, kořenovou zeleninu, kaštany, žaludy, ořechy, popřípadě tropické ovoce. „Tvrdým sušeným pečivem už nekrmíme, to a prosím fanoušci letos nenosí,“ říká za ZOO s úsměvem její mluvčí Martin Vobruba. Ten rovněž dopředu děkuje všem, kteří se přidají.

Přidávají se rovněž hráči a trenéři FC Viktoria Plzeň, kteří přijdou položit osobně dárky pod červenomodrý stromeček. „Přidejte se k nám, společně uděláme radost těm, kteří si to zaslouží,“ vzkazuje všem viktoriánům kapitán týmu LukᚠHejda.

Přítomen bude také stánek Nadace pro transplantace kostní dřeně (NTKD), jehož logo naši hráči hrdě nosili v zápasech Ligy mistrů na svých dresech. Budeme moc rádi, když NTKD podpoříte tím, že vstoupíte do řad jejích dárců!

Chybět nebude ani esportová zóna s naším reprezentantem ve hře FIFA T9Lakym, jehož bude moci již od 16 hodin kdokoli z vás vyzvat na souboj na nejnovější herní konzoli PlayStation 5! Celé odpoledne pak z Doosan Areny poběží speciální vysílání Hitrádia FM Plus. A celou akci zakončí velkolepá ohnivá show!

Na Vánoce na Viktorce jsou zvány všechny naše fanynky a fanoušci s blízkými. Pojďme strávit i letošní Vánoce tak, jak se má – tedy jako rodina! Těšíme se na vás.