Již o víkendu čeká Viktorku další domácí zápas. V sobotu od 19:00 přivítáme v Doosan Areně Jablonec. Přijďte o Velikonocích na fotbal. Pokračuje i projekt S Viktorkou až na dřeň!

Na Bílou sobotu na fotbal! Ideální program na velikonoční víkend pro všechny viktoriány. Svěřenci trenéra Michala Bílka mají jasný cíl – zabrat, vyhrát a připsat si důležité tři body do ligové tabulky. „Poslední zápasy nám nevyšly, ale před domácími fanoušky jsme vždycky byli silní a věřím, že to v sobotu zlomíme. Doufám, že opět bude stadion plný a čeká nás zajímavý fotbalový večer s vítěznou tečkou,“ zve fanoušky do ochozů Doosan Areny kapitán týmu LukᚠHejda.

Při návštěvě ligového duelu budou moci fanoušci opět podpořit Nadaci pro transplantace kostní dřeně (NTKD). Přímo před stadionem pro vás ve Štruncových sadech bude nachystán náborový stan, kde se můžete přidat k viktoriánům a vstoupit do Registru, což vás bude stát jen několik málo minut vašeho času (odběr slin z dutiny ústní a vyplnění dotazníku). V rámci projektu S Viktorkou až na dřeň! se členy Registru stanou v sobotu například fotbalisté z Klatov, Chlumčan a Dobřan. „Chtěl bych tímto oslovit další regionální kluby. Cílem je, aby nás bylo co nejvíce,“ vyzývá záložník Jan Sýkora, tvář celého projektu.

Podpořit NTKD můžete i zakoupením speciálního merchandisingu (tričko, hrneček, placka, propiska) ve Viktoria shopu čí zasláním dárcovských DMS či příspěvkem na transparentní účet.

O projektu s Viktorkou až na dřeň! se více dozvíte ZDE.

Vstupenky na velikonoční duel FC Viktoria Plzeň – FK Jablonec jsou stále v prodeji. Zakoupíte je ve Viktoria shopu, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky nebo ONLINE.

Pokud náhodou v sobotu na fotbal nemůžete, prosíme nabídněte své místo ostatním zájemců.

Viktoriáni, těšíme se na vás v sobotu v Doosan Areně!