V sobotu v 19:00 čeká Viktorku další důležitý ligový duel, tentokrát přivítáme v Doosan Areně ostravský Baník. Aktuální informace z viktoriánské kabiny před atraktivním soubojem přináší asistent trenéra Pavel Horváth.

Úkol pro sobotní večer je podle Pavla Horvátha jasný – vyhrát a odčinit pohárové vyřazení. „Hráči od nás dostali zpětnou vazbu, nebylo možné vše jen tak hodit za hlavu, protože vyřazení byla do určité míry ostuda. Na druhou stranu je možná dobře, že hrajeme hned po třech dnech ostrý zápas a chceme v něm jednoznačně uspět a navázat na dosavadní ligové výsledky,“ má jasno „Horvi“.

O minulém víkendu Viktorka vyhrála o tři branky v Jablonci a se stejný úsilím půjde i do sobotního duelu s Baníkem. „V lize se nám daří, musím to zaklepat. Teď navíc hrajeme doma, kde jsme silní a navíc tady můžeme počítat s podporou našich fanoušků.“

Právě na podporu z tribun bude mužstvo během soboty hodně spoléhat. „Pokud někdo ještě váhá, tak bych ho chtěl pozvat. Jsme v čele ligy a rádi bychom tam zůstali, k tomu nám naši fanoušci určitě pomohou,“ říká Pavel Horváth, který rovněž zmiňuje, že Viktorce budou v sobotu chybět zranění hráči Jan Kopic, Jan Sýkora, Radim Řezník a Filip Kaša.

A jakého očekává soupeře i vzhledem k proběhnuvší výměně trenéra? „Pod Pavlem Hapalem odehráli zatím jen jeden ligový zápas, v poháru nastoupili zase jinak. Evidentně se šetřili na sobotní zápas, určitě tam bude nějaká změna.“

Viktoriáni, vstupenky na utkání jsou stále k dispozici. Ty z Vás, kdo na zápas dorazíte prosíme, aby věnovali pozornost informacím pro fanoušky.