Svěřenci trenéra Michala Bílka úspěšně vycestovali na první zápas nové sezony! V Helsinkách v něm ve středu proti místnímu HJK zabojují o návrat do pohárové Evropy. Odveta červenomodré čeká týden poté v úterý 26. července, kdy v Doosan Areně přivítají finského mistra. Vstupenky na očekávaný zápas jsou v prodeji.

Úvodní duel o postup do třetího předkola, ve kterém Viktoria v případě výhry narazí na úspěšnějšího z dvojice Maribor / Šerif Tiraspol, se odehraje v helsinské Bolt Areně ve středu 20. července od 18 hodin. Živě ho můžete sledovat na ČT Sport.

Hráči po příletu do hlavního města absolvují na stadionu předzápasový trénink a na programu je také tisková konference. Vše můžete sledovat na našich sociálních sítích, a také zde na webu, kde vás budeme průběžně informovat.

„Těšíme se na cestu, aby proběhla tak, jak má, byli jsme ve Finsku včas a měli nějaký odpočinek před tréninkem. Všichni víme, o co hrajeme. Chceme do pohárové Evropy a tomu jsme podřídili všechno,“ řekl před odletem asistent trenéra a ikona klubu Pavel Horváth.

„Za každou cenu musíme postoupit, to je nᚠjasný cíl a možná hlavní cíl celé sezony. Věřím, že jsme připravení, ale vše se ukáže až zítra. Čeká nás opravdu důležitý zápas,“ prozradil na adresu blížícího se duelu záložník s číslem 10 Jan Kopic. 

Na zápas vycestoval tým Viktorie v následujícím složení:

Brankáři

Jindřich Staněk 

Martin Jedlička

Marián Tvrdoň

Obránci

LukᚠHejda

Libor Holík

Filip Kaša

Luděk Pernica

Radim Řezník 

Milan Havel

Filip Čihák

Záložníci

Kristi Qose

Václav Pilař

Jan Sýkora

Jan Kopic

Jhon Mosquera

Pavel Bucha

Cadu

LukᚠKalvach

Modou Ndiaye

Útočníci

Matej Trusa

TomᚠChorý

René Dedič