Viktoriáni se dnes přesouvají do tradiční rakouské destinace na herní kemp. V malebném Westendorfu je čekají kromě tréninkových jednotek i tři přípravné duely s Hamburkem, Karlsruhe a Kodaní.

Dopoledne ještě odtrénovali v tréninkovém centru v Luční ulici, po obědě se trenér Miroslav Koubek se svým týmem vydal na čtyřsetkilometrovou cestu směrem Westendorf, kde je od zítra čekají dvoufázové tréninky na perfektně střiženém alpském trávníku. Hráči na sobě poprvé mají i prémiovou vycházkovou kolekci Atheisure od Macronu, kterou si můžete pořídit i vy.

V rámci herního kempu odehraje Viktorka celkem tři přípravné duely, postupně narazí na Hamburk, Karlsruhe a Kodaň. Pokud se viktoriánští fanoušci chystají na některý ze zápasů podpořit tým, zde naleznete všechna místa a časy výkopů (ZDE).

Ve výpravě Viktorie pro Westendorf je celkem 22 hráčů a 4 brankáři. 

Po mistrovství Evropy do 21 let se k týmu již připojili i Pavel Šulc s Robinem Hranáčem, s týmem odcestoval do Rakouska i stoper z Vyškova Sampson Dweh či osmnáctiletý talentovaný stoper Jan Paluska. Naopak s týmem se již nepřipravuje Pavel Hašek. Ve výpravě schází rovněž záložník Modou Ndiaye, u něhož se aktuálně řeší jeho další budoucnost.

Kvůli rekonvalescenci po zranění zůstávají doma v Plzni Luděk Pernica, Milan Havel a Filip Čihák.

ZDE JE KÁDR VIKTORIE PRO WESTENDORF

BRANKÁŘI

Jedlička Martin

Staněk Jindřich

Sváček Dominik

Tvrdoň Marián

OBRÁNCI

Dweh Sampson

Hejda Lukáš

Holík Libor

Hranáč Robin 

Jemelka Václav

Paluska Jan

Řezník Radim 

ZÁLOŽNÍCI

Bucha Pavel

Jirka Erik

Kalvach Lukáš

Kopic Jan

Květ Roman

Mosquera Jhon

Cadu

Sýkora Jan

Šulc Pavel

Traoré Ibrahim

Vlkanova Adam

ÚTOČNÍCI

Durosinmi Rafiu

Chorý Tomáš

Kliment Jan 

Vydra Matěj