Již příští středu vstoupí Viktorka do základní skupiny Ligy mistrů. A hned na úvod ji čeká duel s Barcelonou na slavném Camp Nou. Vstupenky na tento duel budou v prodeji i o víkendu ve Štruncových sadech na pokladnách v Pallově ulici.

Cena vstupenky na tento atraktivní zápas činí 730 Kč a pořídit si ji přímo na pokladnách u stadionu. Ty se pro vás otevřou i o víkendu v čase od 9:00 do 17:00. Platit je možné pouze v hotovosti! 

Vzhledem k tomu, že je pro zápasy Barcelony povinný adresný ticketing, musí každý fanoušek u pokladen uvést následující údaje – jméno, příjmení, telefonní a mailový kontakt, a také číslo dokladu  (občanského průkazu či pasu), který ukáže při vstupu na stadion. Pro fanoušky Viktorky jsou vyčleněny sektory 523-535, do nichž budou domácím klubem vybírána následná sedadla. Při nákupu si tedy nebude možné vybrat vlastní místo. 

Každý fanoušek následně po nákupu obdrží voucher, na základě kterého mu bude na jeho emailovou adresu zaslána vstupenka na očekávaný zápas. Prosíme proto, abyste pečlivě zkontrolovali správnost vámi nahlášené emailové adresy. Vstupenky budou na email zaslány nejpozději v pondělí 5. září večer!

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN V PALLOVĚ ULICI (poblíž Klubovky)

Sobota, 3. 9. 9:00-17:00

Neděle, 4.9. 9:00 - 17:00

Poté bude předprodej ukončen.

Pro fanoušky mířící do plzeňských sektorů (523-535) je připraven speciální vchod, který můžete vidět v plánku níže: