O uplynulém víkendu hrála většina kategorií na hřištích soupeřů. Na vítěznou vlnu se dokázala znovu vrátit kategorie U16. Ženské béčko si vítězstvím v Mnichově Hradišti zajistilo první místo.

Brno vs. FCVP U19 1:1
Střelci: 84. Hamza (pen.) - 38. Šot
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Sehráli jsme dobrý zápas, který jsme měli dotáhnout do vítězného konce. Dobře jsme kombinovali a byli pozorní v defenzivě. Dostali jsme se do vedení v 1. poločase, kdy se prosadil Martin Šot, ale v závěru jsme inkasovali z penalty.”


Žižkov vs. FCVP U18 2:0
Střelci: 59. Ret, 90. Novotný
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Velké zklamání z výkonu ve druhé půli a naše hra v ofenzivní části byla a nebylo to poprvé, úplně sterilní. Ukazuje se, že někteří hráči nedosahují úrovně, která je na tuto soutěž zapotřebí.”


Brno vs. FCVP U17 4:2
Střelci: 3. Krejčí, 50. Polášek, 53. Viktorín, 72. Večeřa - 57. Panoš, 82. Toman
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Už ve druhé minutě jsme inkasovali branku a celý zápas jsme byli horším týmem. Nᚠnejhorší jarní výkon, dostali jsme čtyři branky, a to potom nemůžeme být úspěšní.”


Žižkov vs. FCVP U16 0:2
Střelci: 3. Kdolský, 64. Novák (pen.)
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Rozdíl mohl být vyšší, myslím, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Žižkov měl jednu velkou šanci, kdy nás podržel gólman. Mrzí mě, že jsme dali málo gólů, ale bylo vidět na klucích, že už mají zase sílu a chu. Zvládli jsme to dobře, ve středu máme další zápas, v neděli další. Z těchto zápasů chceme plný počet bodů. Herně jsme byli jasně lepší a doufám, že navážeme takhle i v dalším utkání."


Jablonec vs. FCVP U15 1:2
Střelci: 76. Velechovský (pen.) - 34. Vukovič (pen.), 69. Bečka
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „O víkendu nás čekal tým ze spodku tabulky, avšak na hřišti to bylo jiné. Soupeř předvedl dobrý výkon a byl silově a rychlostně vybavený. My jsme si s tím dokázali poradit a zápas vítězně zvládli. Po delší době jsme si pomohli standardními situacemi. Dali jsme branku z penalty a rohu. Jsme rádi, že jsme toto těžké utkání zvládli.”


Jablonec vs. FCVP U14 0:3
Střelci: 14. Mašek, 19. Konvalinka, 37. Konvalinka
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Drtivá většina utkání se odehrávala na útočné polovině, o utkání jsme rozhodli již v prvním poločase. Ve druhém jsme výrazně zvolnili tempo a spíše drželi míč, ale nedokázali jsme si již vypracovat žádnou větší šanci. Celkově se jednalo o utkání bez většího tempa, přesto jsme samozřejmě rádi, že kluci pokračují ve vítězné sérii.”


Lokomotiva Brno vs. FCVP Ženy 1:0
Střelci: 66. Lišková
Hodnocení trenéra Pavla Hudečka: „Třetí utkání venku v řadě mělo obdobný průběh jako ta předchozí. Nedokážeme udržet vyšší tempo hry a jsme nedůslední před oběma brankami. Soupeřky hrající o sestup mají v zápasech vyšší motivaci a bojují ze všech sil o každý bod. V Brně jsme měli pomalejší začátek ale po čtvrthodině jsme měli velmi dobrý úsek hry, ve kterém si holky vytvořily dobré příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Druhý poločas byl více boj než fotbal. Domácí děvčata pak z ojedinělého centru a díky naší nedůslednosti vstřelily branku. V závěru jsme sice měli tlak a holkám nelze upřít snahu, ale branku se nám vstřelit nepodařilo. Poslední utkání letošního ročníku hrajeme doma s Duklou, která je po domácí porážce s Ostravou ve velmi složité situaci. V každém případě se chceme se sezónou rozloučit vítězstvím.”


Mnichovo Hradiště vs. FCVP Ženy B 2:4
Střelci: 58. Koátková, 90. Maryšková (pen.) - 8. Mikešová, 17. Marcelová, 59. Strašilová, 67. Klepsová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Do utkání jsme vstupovali s vědomím, že pokud získáme 3 body, tak se staneme vítězi soutěže. Bohužel nám to trochu uškodilo. Zápas byl z naší strany velmi nevýrazný. Sice jsme šli do vedení velmi brzy, ale po celý zápas se nám nedařila jednoduchá kombinace a pohyb bez míče nebyl nijak výrazný. Naštěstí se nám podařilo proměnit některé situace a zvítězili jsme.”


Dukla vs. FCVP WU18 1:2
Střelci: 6. Ostrá - 24. Krumpholcová, 52. Navrátilová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Utkání, které se velmi těžko hodnotí. Sice jsme vydřeli 3 body, ale to je asi to jediné pozitivum. Dukla jen nakopávala míče dopředu na urostlou útočnici a všechno chtěla urvat silou a soubojema. Bohužel jsme se té "nakopávané" přizpůsobili a z fotbalu nebylo nic.”


FCVP WU15 vs. Dukla 7:0
Střelci: 21. Bauerová, 38. Ročňáková, 49. Kadeřávková, 62. Hrdinová, 72. Kynclová, 75. Timková, 81. Kynclová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci posledního domácího kola ligové nadstavby o umístění jsme na domácím hřišti přivítali pražskou Duklu. Prvních 20 minut se hrál vyrovnaný zápas, poté převzaly iniciativu naše holky, kterou držely stupňujícím se výkonem až do konce utkání, o čemž také hovoří jednoznačný výsledek 7:0. Holky chceme pochválit za přístup k důležitému utkání, každá hráčka předvedla výborný výkon, což pramenilo ve velmi pohledné týmové představení.”


FCVP WU13 vs. Dukla 18:1
Střelci: 7. Hrdličková, 20. Bauerová, 22. Hrdličková, 28. Lukášová, 33. Pohořalá, 37. Šimánková, 42. Pohořalá, 45. Pohořalá, 51. Hrdličková, 53. Bauerová, 54. Hrdličková, 55. Bauerová, 56. Lukášová, 58. Pohořalá, 59. Bauerová, 61. Pohořalá, 66. Pohořalá, 68. Hrdličková - 43. Dragounová (vl.)
Hodnocení trenéra Pavla Kováříka: „Poslední domácí ligové utkání se nám herně i výsledkově vydařilo. Holky odehrály celý zápas s velkou chutí a splnily úkol, aby častěji využívaly k řešení herních situací individuální přechod přes soupeřku. Na rozdíl od předchozího utkání byly také přesnější v kombinaci. Ne vždy se nám dařilo rychlé přepínání do obrany a komunikace při přebírání hráček, což mj. vyplývalo z velké a chvályhodné snahy útočit. Jsme rádi, že jsme v závěrečném domácím utkání potěšili diváky a mohli se společně radovat.”