Fotbalisté Viktorky vyzvali v rámci projektu Gambrinusu Kopeme za fotbal mistry I.B třídy Slavoj Koloveč. Souboj Davida a Goliáše vyzněl jednoznačně pro prvoligový celek Viktorky, který domácí tým porazil vysoko 14:2. Téměř tisícovka fanoušků se skvěle bavila!

Pohodový podvečer v městečku Koloveč, které má necelou tisícovku obyvatel, přinesl zážitek fanouškům i hráčům domácího Slavoje. Změřit síly s ním přijela naše Viktoria. Favorit nepřipustil žádné překvapení a hned od začátku kráčel za vítězstvím. Čtyřmi brankami se blýskl útočník Jan Kliment. Jako kapitán do prvního poločasu naskočil Adam Vlkanova, který byl autorem vůbec prvního viktoriánského gólu v nové sezoně. Navrch po chvíli přidal i druhou trefu.

"Zápas jsme si užili, by to fajn zahrát si hned v úvodu přípravy. Doufám, že se bavili i naši fanoušci, kterých dorazilo opravdu hodně," těšilo po zápase "Vlčáka". 

Střelecky se prosadili také Pavel Bucha, John Mosquera, Rafiu Durosinmi, Roman Květ, Radim Řezník a Jan Sýkora. 

Během druhého poločasu navíc proběhla autogramiáda, které se zúčastnil Adam Vlkanova, Václav Jemelka, Jhon Mosquera a Rafiu Durosinmi. Rozdali hned několik stovek podpisů a společných fotografií. "Tohle mám rád, na fanoušky si vždy rád udělám čas," měl jasno Jhon Mosquera. 

Projekt Gambrinusu Kopeme za fotbal tak opět napsal krásnou kapitolu. Viktorka tímto děkuju domácím za skvělou organizaci zápasu a přejeme Kolovči mnoho úspěchů v nové sezoně!

Další přípravné utkání čeká Viktoriány už tuto sobotu, kdy na Doubravce od 11 hodin změří síly s pražskou Duklou.

sestava fcvp

1.poločas: Sváček – Holík, Hejda, Jemelka, Havel – Kalvach, Bucha, Vlkanova, Kronus, Mosquera – Durosinmi 2.poločas: Sváček – Řezník, Čihák, Paluska, Sýkora – Hašek, Gaszczyk, Traore, Květ, Kopic – Kliment

STATISTIKY

Branky: 25. Grajciar, 68. Grajciar - 5. Vlkanova, 10. Vlkanova, 16. Mosquera, 31. Durosinmi, 37. Mosquera, 40. Bucha, 46. Květ, 54. Kliment, 57. Řezník, 70. Kliment 74. Kliment, 74. Sýkora, 78. Kliment, 81. Kopic, Rozhodčí: Lucie Ratajová , Střely na bránu 7:25 , Střely mimo 5:10, Rohy 4:8, Ofsajdy 2:4, Fauly 2:3.

Diváci: 750

Fotogalerie