20. 1. 2024    Zápas

Viktoria doma porazila Duklu 1:0, jediným úspěšným střelcem byl Mosquera

FC Viktoria Plzeň

Přátelák / Sobota 20. 1. 2024, 11:00 / Stadion Luční

Přátelák / Sobota 20. 1. 2024, 11:00
Stadion Luční

FC Viktoria Plzeň

1:0

(1:0)

FK Dukla Praha

statistiky

Diváci:

Třetí přípravném utkání zavedlo do Plzně pražskou Duklu v čele s trenérem Petr Radou. Viktoriáni si s Pražany poradili i podruhé. Tentokrát 1:0. Přesně pálil Mosquera.

Do první příležitosti se dostal ve čtvrté minutě Matěj Vydra, kterému míč patičkou přiukl v šestnáctce Alex Tamm. Zeď bránících těl ale nepropálil. Kdo se ale prosadit dokázal byl ve dvanácté minutě Jhon Mosquera, kterému balon z pravé strany naservíroval před prázdnou branku Honza Kopic.

V jednadvacáté minutě zkoušeli viktoriáni takřka identický útok po pravé straně. Tentokrát Mosquera na míč nedosáhl. Ve třicáté osmé minutě zahrál jeden z hráčů Dukly rukou. K pokutovému kopu se postavil Matěj Vydra, jenže jeho pokus lapil brankář Filip Rada.

Více zajímavých momentů první poločas nepřinesl. Viktoria šla do kabina s jednobrankovým vedením.

Do druhého poločasu naskočila devítka nových hráčů na straně Viktorie. Prvních dvacet minut druhého poločasu moc šancí nepřineslo. První musel v šedesáté sedmé minutě řešit Marián Tvrdoň. Balon si pro sebe ukradl v malém vápně.

V sedmdesáté třetí minutě se hnal do šance Honza Kliment. V poslední chvíli mu ale balon ukopl jeden z obránců. To bylo bohužel ze zápasu vše. Viktoria porazila Duklu brankou Jhona Mosquery 1:0.