Akce Zahřejem se na Viktorce přilákala do Doosan Areny třikrát za sebou přes osm tisíc fanoušků. Vzhledem k chladnému počasí ji rozšiřujeme i na sobotní duel s Olomoucí (15:00). Viktoriáni, buďte opět u toho a podpořte nᚠtým přímo na stadionu!

Tři domácí duely, vždy přes osm tisíc viktoriánů v Doosan Areně! Viktorka se na startu jara může v domácím prostředí vždy opřít o skvělou podporu z hlediště i přes chladné zimní počasí. „Každý domácí zápas tady byla skvělá atmosféra. Fanouškům za to děkujeme, hraje se nám před nimi výborně,“ má jasno záložník Jan Kopic. Hráč, jenž o víkendu pokořil metu 300 ligových zápasů, věří, že na fanoušky se tým bude moci spolehnout i o nadcházejícím víkendu, kdy nás v sobotu od 15:00 čeká duel s Olomoucí. „Věřím, že bude zase plno. Našim úkolem pak bude, abychom to všem vrátili našim výkonem a výhrou,“ má jasno „Kopi“.

Vzhledem k chladnému počasí se Viktorka rozhodla prodloužit akci Zahřejem se na Viktorce právě o další domácí zápas s Olomoucí. Připravena pro vás tedy bude i tentokrát rozšířená nabídka teplých nápojů, rozcvička pro fanoušky či DJ, který bude hrát přímo od hrací plochy.

Na tribunách budou znovu fandit žáci s doprovodem z partnerských základních škol. „Původně jsme měli v plánu pozvat žáky a učitele z projektu Viktorka do škol na první tři duely, jejich zájem byl ale tak obrovský, že jsme museli jedno utkání přidat. Velký ohlas a pozitivní reakce prakticky ze všech škol nás velmi těší a budeme jim chtít i v sobotu připravit skvělý zážitek,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud ještě nemáte vstupenky na sobotní utkání FC Viktoria Plzeň – Sigma Olomouc (15:00), s jejich pořízením neváhejte, můžete si je zakoupit online ZDE či ve Viktoria shopu (9:00-17:00).  

Permanentkáři, kteří na zápas nedorazí, mohou své místo nabídnout někomu známému, uvolnit jej pro ostatní zájemce ZDE online nebo tak učinit telefonicky na hotlince Plzeňské vstupenky +420 277 012 677 (po–pá, 8:00–17:00).