Viktoria Plzeň připravila pro své fanoušky ve spolupráci se svým partnerem ČSOB autogramiádu Radima Řezníka, Martina Zemana a Tomáše Poznara. Všichni tři viktoriáni se budou svým příznivcům podepisovat na náměstí T. G. Masaryka v Plzni.

Začátek programu před pobočkou ČSOB je naplánován na středu 5. října od 16:00 hodin. Pro všechny fanoušky Viktorie bude připraven doprovodný program v podobě soutěží o zajímavé ceny, ti nejmenší viktoriáni si mohou užít odpoledne ve skákacím hradu. Návštěvníci autogramiády si mohou kromě podpisů všech tří hráčů odnést domů například i vstupenky na jedno ze dvou domácích listopadových utkání Viktorie Plzeň. K dispozici bude také pohár pro mistra ligy, se kterým se budou moci plzeňští příznivci vyfotit.

„Na autogramiádu se moc těším, bude to moje první tady v Plzni a věřím, že přijde hodně fanoušků. Při každém zápase se můžeme těšit z fantastické podpory z tribun a já bych moc rád našim příznivcům poděkoval prostřednictvím autogramiády,“ těší se TomᚠPoznar.

Po celou dobu autogramiády bude fanouškům k dispozici stánek Viktoria shopu, který bude nabízet mezi plzeňskými příznivci nejoblíbenější zboží, jako jsou například originální dresy, šály, čepice a další atraktivní předměty v červeno-modrých barvách. Ve stánku plzeňského fanshopu je možné v rámci speciální slevové akce zakoupit šálu FCVP za 220 Kč, sáček na boty s motivem Evropské ligy za 149 Kč nebo čepici za speciální cenu 219 Kč.