Už tento čtvrtek se na hřišti FK Vojvodiny odehraje rozhodující odveta play off Evropské ligy. Fanoušci Viktorie, kteří budou chtít podpořit svůj klub přímo ve městě Novi Sad, si stále můžou zajišovat vstupenky v klubovém fanshopu.

„Je naším velkým přáním, aby nás v Srbsku podpořil maximální počet fanoušků. Atmosféra na stadionu soupeře bude velmi bouřlivá, budeme potřebovat každý hlas. Vstupenky do sektoru hostů v ceně 660 srbských dinárů tak budou našim fanouškům distribuovány zdarma. Viktoria chce tímto gestem alespoň částečně poděkovat všem příznivcům, kteří budou pro podporu klubu absolvovat dlouhou cestu na Balkán,“ uvedl informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár, který zároveň dodal: „Sbíráme informace od soupeře, abychom fanouškům nejpozději na startu následujícího týdne mohli dodat veškeré organizační a bezpečností doporučení.“

Vstupenky budou k dispozici v klubovém fanshopu také v pondělí a uterý od 9 do 17 hodin. „Vstupenky zdarma budou vydávány naproti permanentce, případně pak naproti dokladu totožnosti. V případě, že jeden fanoušek bude vyzvedávat vstupenky pro více svých kamarádů, prosíme o zanesení odpovídajícího počtu permanentek nebo scanu dokladů totožnosti. Tento postup bude vedle bezpečnostních opatření sloužit také pro kontrolu využití jednotlivých vstupenek. „Věříme, že fanoušci veškeré vyzvednuté vstupenky využijí a do Srbska dorazí. Společně pak budeme chtít na hřišti Vojvodiny oslavit postup do základní skupiny Evropské ligy,“ zakončil informace Pillár.

Pro fanoušky, kteří chtějí za týmem do Srbska dorazit, ale nemají možnost dorazit do Štruncových sadů, je k dispozici zaměstnanec klubu na mailu rataj@fcviktoria.cz. Ten bude řešit případné žádosti o individuální předání např. v místě konání duelu.