Speciální dárek si pro své fanoušky připravila plzeňská Viktorka. Společně s Plzeňskou filharmonií nahrála vánoční verzi klubové hymny. Tady je.

Natáčení vánoční verze klubové hymny proběhlo v hudebním sále Českého rozhlasu Plzeň. Podíleli se na ní členové Plzeňské filharmonie, mužský pěvecký sbor opery DJKT Plzeň, sólový zpěvák Milan Brouček, hráči ženského i prvního týmu Viktorky a fanoušci.

Výsledkem společného úsilí je zbrusu nová vánoční verze viktoriánské hymny A stále vítězí Viktoria. „V první řadě bychom chtěli poděkovat všem, kteří se podíleli na jejím vzniku. Podařilo se nám dát dohromady prakticky všechny lidi, kteří před deseti lety nahráli originální verzi a vážíme si toho, že se s velkým nadšením podíleli i na nové verzi,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Natáčení bylo moc pěkné, byl jsem až překvapený, kolik lidí se na tom podílelo a znělo to úžasně,“ přidává své postřehy útočník Jan Kliment. „Něco takového jsem zažil poprvé a mělo to skvělou atmosféru. Jsem si jistý, že se vánoční hymna bude našim fanouškům líbit,“ dodává. Premiérové zpíval i třeba obránce Samspon Dweh. „Úplně dobrý zpěvák sice nejsem, ale snažil jsem se,“ smál se po premiéře v hudebním studiu.

„Chtěli bychom ještě jednou poděkovat všem za skvělou spolupráci. A už Plzeňské filharmonii, Českému rozhlasu Plzeň, sboru DJKT, panu Broučkovi, režiséru Antonínu Bulkovi i Davidovi Kovářovi, který se stal o techniku uvedl mluvčí klubu Václav Hanzlík, který se společně s Milanem Čechurou podílel na textu vánoční verze.

Viktoriáni, děkujeme, že jste se rovněž vstali součástí tohoto projektu a podíleli se na natáčení videoklipu, který jsme natáčeli během akce Vánoce s Viktorkou na náměstí republiky.

Věříme, že si naši vánoční hymnu pustíte o Vánocích a zpříjemníte si tak tento vánoční čas. Tak šastné a viktoriánské!