V tradiční anketě Hráč a trenér měsíce má Viktoria už potřetí za sebou dvojnásobné zastoupení. V minulých ročnících opanovali hlasování fanoušků Michal Ďuriš a Jan Kovařík. Naopak ani jednu z nominací se nepodařilo proměnit trenéru Karlu Krejčímu.

Díky výborným výkonům Viktorie na ligovém poli si strůjce plzeňského vzestupu Krejčí vysloužil také třetí nominování do tradiční ankety pořádané Synot ligou. A ve funkci hlavního trenéra Viktorie Plzeň tak nezažil měsíc, kdy by se do tříčlenného výběru nedostal. Prvenství v prestižní anketě mu ovšem stále uniká. Soupeřem mu jsou zlínský Bohumil Páník a Roman Pivarník z Bohemians Praha 1905. Hlasovat pro Karla Krejčího můžou všichni fanoušci Viktorie na oficiálních stránkách ankety ZDE.

V nominaci na hráče měsíce listopadu se ocitl také Jan Baránek, plzeňské obránci prospělo zařazení do základní sestavy a stal se jednou z opor západočeského klubu. S mladým viktoriánem soupeří v hlasování fanoušků TomᚠPoznar ze Zlína a slávista Milan Škoda. Podpořit Jana Baránka můžete ZDE.

Hlasování končí na stránkách Synot ligy ve čtvrtek 3. prosince 2015.