Již ve čtvrtek čeká Viktorku závěrečný duel základní skupiny Evropské konferenční ligy proti Astaně. Přinášíme veškeré důležité informace pro fanoušky před návštěvou Doosan Areny. Přijďte všichni, viktoriáni!

VSTUPENKY

Pokud nemáte balíček, jednotlivé vstupenky jsou v prodeji online ZDE.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy v 19:30. Otevřeny budou všechny vstupy kromě vstupu H na Rodinnou tribunu, který se pro evropské duely nevyužívá.

PORVEM SE O REKORDNÍ ZÁPIS

Šest výher ve skupině? Fantazie, sen, o který se hodláme společně s vámi v zádech porvat. Již teď má Viktoria rekord v rámci skupinové fáze, žádné jiný tým tolik bodů neposbíral, ale proč se nepokusit ještě o poslední krok?

OSLAVA POSTUPU

Po zápase prosím fanoušky, aby ještě chvíli zůstali na svých místech a společně jsme si užili nádherní postupové chvíle, vždy Viktorka jde přímo do osmifinále jarní části Evropské konferenční ligy. Společně si na velkoplošných obrazovkách připomeneme naši cestu a poděkování pro vás má i nᚠkapitán.

ROZLUČKA S PERŇOU

O poločasové přestávce se oficiálně rozloučíme s velkým borcem Luďkem Pernicou, který v zimě Viktorku opustí. Pojďme po společně zatleskat a poděkovat za vše, co pro nᚠklub odvedl.

PREMIÉRA VÁNOČNÍHO VIDEOKLIPU

Kdo dorazil na Vánoce s Viktorkou, už zná naši zbrusu novou vánoční verzi klubové hymny. A o poločase si k ní premiérově pustíme i videoklip.

VIKTORIA SHOP

Fanshop pro vás bude otevřený po celý den od 9:00 i během utkání. Zakoupit si můžete například novou zápasovou šálu, viktoriánské dresy či kolekci Evropské konferenční ligy, která bude se speciální slevou 20%. Ideální tip na vánoční dárek, co říkáte? Před utkáním i během něj bude k dispozici i tradiční stánky v Pallově ulici i na hlavní tribuně.

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA TEPLÝCH NÁPOJŮ + SOUT̎

Na stáncích pro vás opět bude rozšířená nabídka teplých nápojů, například horké čokolády. A ti šastní z vás, kteří na dně svého kelímku naleznou výherní symbol, mohou vyhrát další teplý nápoj zdarma.

NE RASISMU!

Stejně jako v předchozích sezonách nebudou na našem stadionu tolerovány jakékoli projevy rasismu či jakékoli nesnášenlivosti. Viktoriáni, my fandíme slušně a dokážeme vytvořit týmu skvělou podporu v duchu fair play!

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián bude opět v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude před samotným zápasem na webu.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pivovarská lávka bude od 18:00 uzavřena. 

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka (do vyčerpání kapacity) či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.