Viktorii čeká již ve středu první zápas po pěti letech ve skupinové fázi Ligy mistrů! K úvodnímu duelu nastoupí Plzeňané v Doosan Areně proti CSKA Moskva. V článku naleznete všechny důležité informace před utkáním s ruským velkoklubem.

Výkop zápasu je naplánovaný na 21:00, brány stadionu se tedy otevřou v 19:30. „Prosíme fanoušky, aby přišli s dostatečným předstihem a předešlo se tím dlouhým frontám u turniketů,“ vybízí příznivce Západočechů tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. Pivovarská lávka bude uzavřena od 18 hodin směrem od stadionu k pivovaru.

Pokud nechcete přijít o nic z jedinečné atmosféry Ligy mistrů, udělejte si čas už zhruba hodinu před výkopem, kdy začne vstup oblíbených moderátorů.

Rodinná tribuna jako vždy při evropských zápasech nebude v provozu. Pokud tedy máte lístky do sektoru H, je třeba použít vchod přes turnikety.

Ani proti CSKA nebudou tolerovány jakékoli projevy rasismu. „Žádáme fanoušky, aby fandili slušně a v duchu fair play,“ prosí Hanzlík příznivce červenomodrých. „Uzavřený stadion už nikdo nechceme,“ doplňuje.

Novinkou v zápase evropského poháru je prodej alkoholického piva. Permanentkáři samozřejmě budou moct na stáncích využívat svoji chytrou permanentku, na kterou jsou zvyklí z ligových zápasů.

Fanshop bude otevřen od ranních 9 hodin až do období po utkání s CSKA Moskva. Fanoušci tak mají velké množství času zakoupit nové předměty pod značkou UEFA Champions League. Věci se samozřejmě dají pořídit také na eshop.fcviktoria.cz.

K dispozici samozřejmě bude i speciální vydání magazínu Viktorián za tradičních 19 korun. Bulletin si můžete zakoupit v okolí stadionu. Najdete v něm například obsáhlé představení soupeře, trenéra CSKA, spoustu statistických zajímavostí a mnoho dalšího.

V den utkání se z bezpečnostních důvodů nebudou prodávat vstupenky na zápas s CSKA. Fanoušci si ale budou moct pořídit posledních pár lístků na ligové utkání se Spartou, které budou v prodeji od 9 hodin ve fanshopu. Dále si mohou zakoupit také vstupenky na venkovní zápas Ligy mistrů na půdě AS Řím, které budou na pokladnách od 9:00 až do výkopu zápasu s Moskvou (více informací ZDE).

Před večerním utkáním mohou fanoušci podpořit i dorostence v rámci UEFA Youth League. Viktoriáni v kategorii do devatenácti let odehrají zápas proti CSKA v Přešticích od 13 hodin. Lístek na stání je k dispozici za 50 Kč, na sezení pak za 100 korun. Vstupenky se budou prodávat přímo na stadionu v místě zápasu.