Po reprezentační pauze čekalo Viktorii těžké utkání s ambiciózním Slovanem Liberec, účastníkem základní skupiny Evropské ligy.

„Bylo to vydřené vítězství. Hodně jsme bojovali a já si o to více této výhry cením. Je důležité, abychom byli v kontaktu s čelem tabulky. Věřím, že se nám bude i nadále takto dařit,“ hodnotí utkání hlavní trenér Viktorie.

O vítězství Viktorie rozhodla efektivita, „V prvním poločase jsme měli problém s držením míče a pásma. To se nám vůbec nedařilo. Ztráceli jsme lehké míče. Liberec hraje hodně agresivně, což se opět ukázalo,“ hledal Pivarník chyby.

Viktoria musela v poločase střídat střelce první branky Jakuba Hromadu. „Věřím, že to bude jen natažený sval a nebude to dlouhodobější zranění. Čekají nás těžká utkání, navíc je stále zraněný Patrik Hrošovský,“ říká Pivarník.

V dresu Viktorie se dnes poprvé představili dvě letní posily. „Ergys Kace přišel před zápasem se Slavií, po kterém odjel na reprezentační sraz, z něhož se vrátil pár dní před utkáním. Ačkoliv nebyl s týmem mnoho času, už tam určité návyky jsou. Věřím, že se brzy adaptuje a bude výraznou posilou do kádru. To samé platí i o Poznarovi. Uvažovali jsme o jeho nasazení do základní sestavy, nakonec jsme se ale rozhodli vítěznou sestavu neměnit,“uzavírá Pivarník. 

Fotogalerie