Jeden z ligových hitů podzimu se blíží. V neděli 5. listopadu od 18:00 nás čeká venkovní duel na Slavii. Pojeďte nás podpořit!

Viktoriáni, zapište si do diářů neděli 5. listopadu. Sejdeme se všichni v Edenu, kde nás čeká důležitý ligový mač.

„Věřím, že stejně jako v předchozích zápasech i tentokrát pojede na výjezd početná skupina a budou nám po celých devadesát minut oporou,“ zve fanoušky kapitán týmu LukᚠHejda.

Vstupenky na ligový výjezd podzimu si můžete pořídit online ZDE. Zakoupíte je rovněž během nedělního zápasu s Karvinou, kde pro vás budou k dispozici na Ticketpointu za severní věží stadionu – ten pro vás tradičně bude otevřený 2,5 hodiny před výkopem, tedy od 12:30 a zůstane otevřený i po skončení zápasu.

Od pondělí se pak prodej přesune do Viktoria shopu v jeho standardní otevírací době 9:00 – 17:00, současně poběží samozřejmě stále i online prodej.

Cena jedné vstupenky je 490 Kč, platit na Ticketpointu a ve fanshopu je možné pouze hotově.

Pro fanoušky ze Sektoru P a další, kteří se k nim chtějí přidat, jsou vstupenky do sektoru 120, pro ostatní fanoušky do sektoru 119.

Dětská a rodinná vstupenka

Zvýhodněnou dětskou vstupenku (do 14 let) za 250 Kč nelze zakoupit online ani na Ticketpointu. Zájemce prosím, aby se obrátili na email vstupenky@fcviktoria.cz a uvedli jméno, příjmení, kontakt a počet zvýhodněných vstupenek i počet vstupenek pro dospělé.

Například: Jan Novák, email, 2 dětské + 2 dospělé (dospělá cena 490 Kč).

Následně vás budeme kontaktovat a zařídíme nákup těchto vstupenek, tyto požadavky prosím nahlásit nejpozději do úterních 17:00.