FC Viktoria Plzeň zahájila v pondělí 15. června 2015 letní přípravu a trenéru Koubkovi se ve Štruncových sadech přihlásil i nováček v kabině – TomᚠKučera. Ten do Plzně přichází z Jihlavy na roční hostování s opcí.


„Přijel jsem v neděli večer a na první pohled se mi Plzeň moc líbí. Dnes jsem se seznámil s klukama v kabině a myslím, že časem bude vše ideální,“ říká třiadvacetiletý záložník. „Nervózní jsem určitě trochu byl, lhal bych, kdybych řekl, že ne. Taková ta nervozita z neznámého prostředí určitě hned opadne,“ popisuje Kučera své první dojmy z plzeňské kabiny.

Plzeň před pár týdny získala titul mistra ligy a bude bojovat o Ligu mistrů, nováček v plzeňském dresu udělá pro to, aby pravidelně nastupoval, úplné maximum. „Beru to jako velkou výzvu, takže vše se bude odvíjet od toho, jak sem zapadnu a jakou šanci dostanu ukázat, co umím,“ dodává TomᚠKučera. „Hodně se těším na domácí zápasy, zahrát si před plným stadionem je určitě velká motivace. Jinde to v české lize není, aby na každý zápas chodilo tolik lidí,“ vyhlíží středopolař Viktorie.

Se svými novými spoluhráči absolvuje letní přípravu a to jak v Plzni, tak také v rakouském Westendorfu, až po návratu si bude hledat bydlení. „Do soustředění budu v hotelích, pak mi ukážou nějaké byty a měl bych si něco vybrat,“ doplňuje záložník. 

Fotogalerie