Během akce Vánoce s Viktorkou byli na náměstí Republiky oceněni naši mládežníci za měsíc listopad, kteří na pódiu krom ocenění obdrželi i kartu od ČSOB s bonusem 1000 Kč.

Ocenění hráči a hráčky byli odměněni za své výkony v měsíci listopadu, ceny jim přímo na pódiu předal Petr Žitek, předseda Viktoria Plzeň - fotbal, z.s., marketingová ředitelka ČSOB Jana Sácká a Robin Hranáč s Pavlem Šulcem.

Tady jsou nejlepší mládežníci FCVP za měsíc listopad:

Přípravka

Adam Mašek (U9)

Trenér Václav Krušina: „Adam je součástí týmu teprve od letní přípravy, ale již za takovou chvíli ukázal, že je velmi platným a přínosným hráčem v kádru U9. Na hřišti vyniká především svou rychlostí, pracovitostí, a také skvělým nasazením jak v tréninkovém procesu, tak v utkáních."

Žáci

Daniel Bečka (U13)

Trenér TomᚠHad: „Dan patří k ofenzivním tahounům týmu. Jako správný kapitán podporuje kluky na hřišti i mimo něj. V posledním měsíci se mu dařilo i střelecky, zvláště v utkání s Pardubicemi a Regensburgem, kdy dokázal vstřelit pět branek."

Dorost

Jakub Chalupa (U19)

Trenér David Vaněček: „Střední záložník s vyváženou obrannou i útočnou fází. Má velký přehled ve hře, pracuje na velkém prostoru, umí dát předfinální i finální přihrávku a má kvalitní střelu."

Dívky

Aneta Hrdličková (WU13)

Trenér David Rada: „Aneta je přesně typ hráčky, kterou chce mít každý trenér ve svém týmu. Nejen, že umí vyburcovat spoluhráčky, ale zároveň je i veselá a kamarádská. Vždy když je v šatně, tak je o srandu postaráno, ale jakmile vstoupí na trávník, tak maká na 100%, dokud trénink neskončí. Tento přístup si přenáší i do soutěžních zápasů, kde je vidět, že fotbal a dávání gólů jí vůbec není cizí. Proto také Aneta v 1. lize mladších žákyň nastřílela už neuvěřitelných 34 gólů. Doufám, že si stejnou snahu a chu přenese i do dalších ročníků a bude se jí dále dařit."