Ve čtvrtek do Záhřebu a v neděli na Karvinou. Západočeši mají před sebou další náročný týden, ve kterém budou potřebovat vaši podporu. Vyrazit s námi můžete do hlavního města Chorvatska, v neděli pak dorazí do Doosan Areny Karviná.

Horká půda GNK Dinama Záhřeb

Ve čtvrtek čeká svěřence Miroslava Koubka pravděpodobně nejt잚í soupeř skupiny C, úřadující mistr Chorvatska Dinamo Záhřeb. Ten má po dvou zápasech ve skupině C na svém kontě tři body za vítězství proti Astaně. V Prištině poté Chorvati padli 0:2 s domácím Ballkani.

Vstupenky na utkání v Chorvatsku si naši fanoušci mohou koupit do úterý 24.10. a to konkrétně do 16 hodin. Poté se pokladny Ticketpointu zavírají. Veškeré informace ke vstupenkám do Záhřebu naleznete ZDE. Času už moc nezbývá! 

„Věříme, že do Chorvatska s námi vyrazí spousta fanoušků. Dinamo je těžký soupeř, ale s podporou našich fanoušků se porveme o dobrý výsledek,“ říká útočník TomᚠChorý.

V neděli doma na Karvinou!

Dalším domácím soupeřem Viktorie bude ve 13. kole FORTUNA:LIGY v neděli od 15 hodin Karviná. I zde bude zapotřebí podpora zaplněné Doosan Areny. Vstupenky na Karvinou je možné zakoupit na odkazu. Stačí kliknout ZDE.

„V lize máme co napravovat. Utkání v Liberci se nám nepovedlo, o to větší máme motivaci do zápasu proti Karviné,“ motivuje Honza Kopic.