Červenomodří si dnes v odvetě s Helsinkami suverénně dokráčeli pro výhru 5:0 a stvrdili tak svůj postup ze 2. předkola Ligy mistrů! A hned po závěrečném hvizdu se viktoriáni dozvěděli svého soupeře pro předkolo s pořadovým číslem 3. Je jím Sheriff Tiraspol!

Ten hrál souběžně s naším zápasem se slovinským Mariborem. Nakonec zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem a protože jejich první vzájemný střet skončil bezbrankovou remízou, rozhodli tak o svém postupu.



První utkání s moldavským mistrem Viktoria sehraje v úterý 2. srpna od 19 hodin středoevropského času v Kišiněvě. „Informace k výjezdu pro naše fanoušky momentálně zjišujeme. Brzy o tom budeme informovat,“ uvedl tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Úvodní hvizd domácí odvety zazní v úterý 9. srpna v 19 hodin. „Věřím, že i tento zápas na domácí půdě budeme hrát před vyprodanou Doosan Arenou, která se dnes opět ukázala jako nᚠhnací motor v cestě za evropským snem!“ měl ihned po zápase s Helsinkami jasno kapitán týmu LukᚠHejda. O prodeji vstupenek na domácí duel, který opět odvysílá O2 Sport, budeme rovněž informovat velmi brzy.