Viktoria Plzeň děkuje všem permanentkářům, kteří klub podpořili a budou s ním celou sezonu 2021/2022. Jména těch, kteří si permanentku koupili za plnou či poloviční cenu, jsou ode dneška umístěna před vstupem do Doosan Areny. Navíc je vám věnovaný nedělní zápas se Slováckem!

Slavnostní odhalení jmen permanentkářů si dnes přímo před Doosan Arenou vzal na starost obránce Viktorky Milan Havel. Osobně přišel poděkovat dvěma vybraným fanouškům a předal jim malý dárek. „Vážíme si toho, že nás permanentkáři podpořili a věřím, že budou v co nejvyšším počtu chodit na všechny zápasy. Třeba už teď v neděli na Slovácko, právě tenhle zápas je věnovaný právě jim,“ vzkázal všem Milan Havel.

Ano. Právě nedělní duel se Slováckem je věnovaný všem permanentkářům, pro které je nachystaný dárek v podobě jedné vstupenky zdarma. Stále si ji mohou vyzvedávat ve Viktoria shopu a vzít „kámoše“ na fotbal! (více o akci ZDE)

„Já určitě půjdu a vezmu s sebou nějaké kamarády. Těšíme se na domácí zápas a atmosféru,“ řekla Petra Komprdová, věrná fanynka FCVP.

„Jasně, že nevynechám! Budu tady a fandit,“ dodal fanoušek známý jako Hlawoun.

„Ještě jednou za celý klub děkujeme všem, kteří za námi budou stát v této sezoně. Na všem dobře viditelném místě jsme dle slibu umístili jména či přezdívky těch, kteří si vybrali dvě zmíněné varianty pro nákup a dali nám svůj souhlas s uveřejněním jmen. Děkujeme ale i ostatním, kteří budou u toho s námi, třeba již v neděli na zápase se Slováckem,“ uzavřel mluvčí klubu Václav Hanzlík

Viktoriáni, permanentkáři, moc děkujeme!

Fotogalerie