V sobotu 2. února odehrály starší žačky přípravné utkání se staršími žáky Žákavé. A v poměru 4:2 se radovaly z vítězství. Dorostenky si pak v přátelském zápase poradily s ženami Chyše.

3 branky vstřelila Pavlíčková, prosadila se také Maršíková. „Musím za předvedenou hru holky pochválit, hrály opravdu velice dobře. Začíná se projevovat jejich výborný přístup k tréninkovému procesu, a proto se hra na hřišti rapidně změnila oproti podzimu. Musíme pracovat v tomto duchu i nadále, a jak se se říká, neusnout na vavřínech,“ okomentoval duel trenér Milan Lukeš.

Dorostenky v přátelském utkání porazily ženy Chyše 7:2. Pětkrát znovu skórovala Eliška Němcová, dvě branky přidala Jaroslava Pavlíčková. „Proti vedoucímu celku třetí ligy žen jsme hned o první minuty nastoupili s jasným cílem – praktikovat vysoké napadání se snahou o rychlý zisk míče a dominanci. To se nám velice dařilo,“ potěšilo trenéra Vojtěcha Křelinu.

„Vytvořili jsme si řadu šancí, ale proměnili pouze dvě, a to znovu díky skvěle hrající Elišce Němcové. Soupeř však nic nevzdával a využil našich zbytečných hrubek v rozehrávce, které musíme odstranit. Druhý poločas byl jasnou záležitostí v našem podání, vstřelili jsme dalších pět branek a mohli přidat i další, kdybychom lehce nepolevili v tempu a pohybu bez míče. To by nás mohlo s jiným soupeřem mrzet,“ pokračuje Křelina. „Závěrem, s utkáním jsem velice spokojený, protože splnil přesně to, co jsme od něj očekávali, tedy možnost vyzkoušet si další věci z tréninku s kvalitním soupeřem. Navíc byl nᚠvýkon o poznání lepší oproti předchozímu víkendu.“

Nyní čeká dorostenky soustředění v Sušici, kde se potkají s týmem místních starších žáků a poté s ženami Hradiště.