Jednou z nových tváří v plzeňské kabině je záložník Jakub Hromada. Slovenský mládežnický reprezentant v současnosti nabírá formu do začátku sezóny 2016/2017 na soustředění v rakouském Westendorfu.

„Moje první pocity z Viktorie jsou opravdu vynikající. Ani jsem nečekal, že podmínky v některém z českých klubů můžou být na tak vysoké úrovni. Určitě se dají porovnávat s mužstvy evropské špičky. Je to tu zkrátka neuvěřitelné a já jsem šastný, že můžu být součástí Viktorie Plzeň,“ prohlásil mladý záložník pro klubovou televizi. V rozhovoru prozradil, jak se mu zatím mezi viktoriány trénuje a také jaký vztah má k Pavlu Horváthovi. „Je to neoddělitelná součást našeho mužstva. Je velmi důležitý jako trenér a pro mě jako středového hráče možná ještě víc, protože dokáže dobře poradit a pomoct v každé situaci. Samozřejmě je to i velký srandista, čtyřiadvacet hodin denně se snaží vytvářet dobrou atmosféru. Člověk před ním musí být vždy ve střehu,“ připomíná Hromada Horviho proslulé vtípky.

Dvacetiletý viktorián se pro Viktoria TV rozpovídal svých zkušenostech z Juventusu Turín a zavzpomínal i na setkání s Pavlem Nedvědem. Na celý rozhovor s nejnovější posilou červeno-modrých si můžete přehrát na videu Viktoria TV.