Reprezentační týmy České republiky i Slovenska se chystají na další zápasy kvalifikačního cyklu o Mistrovství světa 2018. Český národní tým se utká 8. října v Hamburku s reprezentací Německa, o tři dny později se střetne na stadionu v Ostravě-Vítkovicích s Ázerbájdžánem.

Součástí výběru trenéra Karla Jarolíma jsou i dva zástupci Viktorie Plzeň. Na svou zářijovou nominaci navazuje záložník TomᚠHořava, do národního týmu se vrací také Milan Petržela. Česká reprezentace se střetne v sobotu 8. října v Hamburku s Německem, o tři dny později přivítá v Ostravě Ázerbájdžán. V týmu do jednadvaceti let se už dnes odpoledne v zápase proti Moldavsku představí Aleš Matějů. Ve výběru stejné věkové kategorie, ovšem v dresu Slovenska, figuruje Jakub Hromada. V seniorské reprezentaci našich východních sousedů jsou hned čtyři viktoriáni: Matúš Kozáčik, Patrik Hrošovský, Michal Ďuriš a Marek Bakoš. Slovenský národní tým má před sebou kvalifikační duely ve Slovinsku a se Skotskem.

Posledním reprezentantem v dresu Viktorie je Ergys Kace. Národní tým Albánie vybojoval tři body do tabulky kvalifikace o světový šampionát bojovat proti Lichtenštejnsku. V neděli 9. října se může představit na domácí půdě proti Španělsku.