Vánoční viktoriánské stromečky pro FN Plzeň a ZOO Plzeň jsou fanouškům k dispozici od pondělí do čtvrtka před Viktoria shopem. Poslední možnost přinést dárky bude ve čtvrtek před duelem s Astanou.

V první řadě moc děkujeme všem, kteří své dárky pro plzeňské organizace přinesli v pátek na náměstí Republiky nebo během neděle do fanzóny. Mimochodem, první várka pamlsků již byla v ZOO předána. Další fanoušci, kteří ještě plánují přispět, mají možnost ode dneška až do čtvrtečního duelu Konferenční ligy s Astanou.

„Od pondělí do čtvrtka budou stromečky připravené před naším Viktoria shopem přímo v Doosan Areně. Ideální možnost přinést malý dárek pro FN nebo ZOO tak je například ve čtvrtek před duelem s Astanou,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že následně hráči předají dárky přímo ve FN i plzeňské ZOO.

Co je ideální dárek pro pacienty nebo zaměstnance Fakultní nemocnice? 

Ovocné čaje, svíčky, nerozbitné hrnky, teplé ponožky, malé polštáře, pantofle, župany, knížky, různé hračky či stolní hry, výtvarné potřeby.

Naopak vhodné nejsou plyšové hračky!

Pro zvířátka ze ZOO:

V tomto ročním období jsou žádaný především zásoby mrkve, jablek a ořechů. Naopak vhodné nejsou: suché pečivo či tropické ovoce.

Vstupenky na duel FC Viktoria Plzeň – FC Astana zakoupíte ZDE.

Přijďte se s námi porvat o rekord, oslavit postup a rozloučit se s fotbalovým rokem!