Trio viktoriánů – Radim Řezník, TomᚠPoznar a Martin Zeman – ve středu odpoledne zavítalo před plzeňskou pobočku partnera Viktorie ČSOB na náměstí T. G. Masaryka, kde se všichni hráči podepisovali fanouškům. I přes nepříznivé počasí si pro autogram přišlo více než sto příznivců Viktorie Plzeň.

Autogramiáda byla zlatým hřebem zábavného odpoledne před ČSOB a návštěvníci si na akci mohli pořídit také speciální platební kartu FC Viktoria Plzeň. Tu západočeský klub ve spolupráci s ČSOB přichystal pro fanoušky v červnu 2016 a svým držitelům zajistí množství slev a výhod u široké škály klubových partnerů. Karta v klasickém červeno-modrém designu je k dostání ve všech obchodních místech pobočkové sítě ČSOB, Finančních centrech a na všech poštách v Plzeňském a Karlovarském kraji. Více ZDE.

Všichni tři hráči „A“ týmu si autogramiádu užívali, například pro Tomáše Poznara šlo o první podobnou akci po jeho příchodu do Plzně. „Musím uznat, že si nedokážu představit, že by tolik lidí přišlo ve Zlíně. Fanoušci v Plzni fotbal milují a já jsem rád, že mohu na hřišti bojovat právě pro ně,“ říká útočník Viktorie. „Že přijde tolik fanoušků v takovém deštivém počasí, jsem opravdu nečekal, tu hodinku tady jsem si moc užil a těším se na další akci,“ dodává obránce Radim Řezník.

Fotogalerie