Vánoční dárky, které jste přinesli pod viktoriánské stromečky, jsme předali ve Fakultní nemocnici i ZOO Plzeň. Velké poděkování všem, kteří přispěli a ukázali viktoriánské srdce.

Každoroční tradice vánočních viktoriánských stromečků i letos přinesla stovky dárků pro pacienty a zaměstnance Fakultní nemocnice Plzeň a zvířátka z plzeňské ZOO.

V pondělí jsme vše předali v nemocnici přímo do rukou ředitele FN Václava Šimánka a náměstkyně pro ošetřovatelskou péči Andreji Mašínové. „Moc děkujeme všem viktoriánům za tyto krásné dárky, které určitě udělají radost jak pacientům, tak zaměstnancům. Zároveň bych chtěl všem popřát hezké Vánoce a pevné zdraví a hodně radosti v novém roce, Viktorce pak samozřejmě hodně gólů a úspěchů,“ řekl Václav Šimánek.

Na dobrotách od viktoriánů si již pochutnávají i zvířátka v ZOO. „Opět děkujeme, této tradice si velmi vážíme, a i letos se nám od fanoušků sešla pěkná předvánoční nadílka,“ poděkoval mluvčí ZOO Martin Vobruba.

Viktoria Plzeň se snaží dlouhodobě nejen dělat radost fanouškům výkony na hřišti, ale i pomáhat tam, kde je to nejvíce potřeba. Vše pod hlavičkou projektu Viktoriánské srdce. Děkujeme všem, kteří se do těchto aktivit společně s námi zapojují!