Volný prodej permanentek pro sezonu 2021/2022 startuje již v pátek 2. července a svou kartu si můžete pořídit i online. Staňte se členem viktoriánské rodiny a zařiďte si spoustu klubových výhod a benefitů a buďte u toho po celou sezonu.

Chcete zažít skvělou fotbalovou atmosféru, mít vlastní sedačku v Doosan Areně, stát se členem viktoriánské rodiny a mít celou řadu dalších výhod? Všechno vám obstará permanentní vstupenka 2021/2022, kterou si ve volném prodeji můžete pořídit již od pátku 2. července.

Stávající majitelé permanentních vstupenek mají svá místa rezervovaná až do 10. července, již nyní si ale svou viktoriánskou kartu mohou obstarat noví zájemci. Permanentky jsou dostupné ve variantě STANDARD, která platí na základní část, i EXTRA, která platí také na nadstavbovou část ligy.

Volný prodej začíná v pátek 2. července ve 13:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny i online. Vše si tedy lze pořídit z pohodlí domova a vaši viktoriánskou permanentku vám následně do 7 pracovních dnů doručíme domů. Online nákup lze uskutečnit ZDE.

Co všechno vám permanentní vstupenka nabízí? 

  • Vstup na všechna domácí ligová utkání sezony 2021/2022*
  • Vstup na všechna domácí utkání MOL Cup 2021/2022*
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na domácí přátelské zápasy A týmu*
  • Volný vstup na domácí utkání B týmu v rámci ČFL*
    (*za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí)
  • Jednorázový slevový voucher do Klubovky v hodnotě 200 Kč
  • Jednorázový slevový voucher do Viktoria shopu v hodnotě 300 kč
  • Trvalá sleva 10 % ve Viktoria shopu
  • Trvalá sleva 10 % v restauraci Klubovka
  • Benefity u klubových partnerů
  • Vaše „chytrá permanentka“ se stane Plzeňskou kartou (viz níže)

CHYTRÁ PERMANENTKA

Vaše nová permanentka bude „chytrou permanentkou“, na kterou lze nahrát hotovost a využívat ji jako Plzeňskou kartu na všech místech, jak jste zvyklí. Použít ji můžete například v MHD při cestě na zápas, zaplatit s ní u stánků s občerstvením či ve Viktoria shopu. Platit s ní půjde na všech akceptačních místech, kompletní seznam naleznete na stránkách Plzeňské karty.

ONLINE PRODEJ

Jednoduše. Rychle. Bez čekání. Stačí navštívit webovou stránku Plzeňské vstupenky a vše vyřídíte během několika minut. Nejde však permanentku platit na dobírku, platba musí proběhnout online.

FORMULÁŘ

I pro nové permanentkáře je důležité vyplnit při nákupu formulář. Ten si můžete zde stáhnout a přinést na pokladny, při online nákupu jej vyplníte přímo během nákupu. V právě skončené sezoně se ukázalo obrovskou výhodou, že jsme mohli s permanentkáři pravidelně komunikovat a například jsme jim do emailů zasílali veškeré informace prostřednictvím newsletterů, každý zápasový den obdrželi ráno i magazín Viktorián.

RODINNÁ TRIBUNA

Oblíbené místo, které si zamilujete vy i vaše děti. Na každý zápas pro vás bude nachystán doprovodný program, hraní na playstationu, fotokoutek a pokud to situace dovolí, tak i autogramiády vybraných hráčů. Navíc má rodinná tribuna i svůj vlastní vstup. V případě zájmu o zakoupení rodinné permanentky online napište na email info@plzenskavstupenka.cz a vše s vámi bude vyřešeno.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN

Pátek 2. 7., 13:00 – 18:00 (pro nové permanentkáře, pro stávající je již od 9:00)
Sobota 3. 7., 09:00 – 13:00
Neděle 4. 7., 13:00 – 18:00
Pondělí 5. 7., 13:00 – 18:00
Úterý 6. 7., 13:00 – 18:00
Další pracovní dny 9:00 – 17:00

Platit na pokladnách lze následujícími způsoby:
- hotově
- platební kartou 
- benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Uni šek – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou)

Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

CENÍK PERMANENTNÍCH VSTUPENEK 2021/2022