Speciální výstava s názvem ´Zpátky do Evropy´ startuje již ve čtvrtek 18. června v Obchodním centru Plzeň na Rokycanské. Přímo mezi obchody najdou fanoušci Viktorie panely s fotografiemi, které připomenou plzeňskou cestu pohárovou Evropou v minulých sezonách. K dispozici budou také skleněné vitríny, ve kterých mohou fanoušci obdivovat nejen dresy nejslavnějších soupeřů v čele s Barcelonou, AC Milán, Manchesterem City nebo Bayernem Mnichov, ale také kopačky či chrániče hráčů, upomínky na právě skončenou mistrovskou sezonu a speciální památkové předměty z Evropské ligy či Ligy mistry včetně legendárního svetru Pavla Vrby.

Výstava, která v Obchodním centru Plzeň na Rokycanské poběží až do neděle 12. července, nabídne také velkoplošnou obrazovku s unikátním sestřihem nejzajímavějších momentů z viktoriánského tažení fotbalovou Evropou. 

Již v pátek 19. června od 17:30 pak všechny fanoušky a fanynky Viktorie přivítá přímo v prostorách výstavy kvarteto fotbalistů Viktorie. Jan Holenda, Roman Hubník, Ondřej Vaněk a TomᚠHořava usednou v půl šesté za podpisový stůl, aby se v následující hodině podepisovali na kartičky, ale také na donesené šály, dresy či plakáty Viktorie.
 
V pátek pak čeká na všechny příznivce červeno-modrých hráčů ještě jedno překvapení. Společně s hráči zavítá do prostor výstavy také mistrovský pohár. Všichni fanoušci tak dostanou možnost se u nejprestižnější české fotbalové trofeje vyfotit a odnést si tak domů unikátní vzpomínku.